Adana’ya şehit ateşi düştü

Hakkari kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 25 yaşındaki Teğmen Selim Coşkun’un Adana’daki babaocağına ateş düştü.

SONER KAN

HABER MERKEZİ 

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’lılarla girilen çatışmada 25 yaşındaki Teğmen Selim Coşkun şehit düştü. Acı haber, şehidin Adana’daki babaocağına adeta bir kor gibi düştü. Anne Fatma, baba Ali Coşkun, oğullarının şehit düştüğü haberiyle adeta yıkıldı. 3 yıllık asker olan Coşkun’un cenazesi, bugün memleketinde son yolculuğuna uğurlanacak.

BABAEVİNDE AĞIT SESLERİ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Taşbaşlı-Doğanlı Bölgesi’nde terör örgütü PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Söz konusu teröristlere müdahale eden askeri birlikte görev alan Teğmen Selim Coşkun, şehit düştü. 3 yıl önce asker olan ve bir yıldan bu yana da Çukurca Jandarma Tabur Komutanlığı’nda görev yapan Coşkun’un şehit düştüğü haberi, Adana’daki babaocağına ulaştı; anne Fatma ve baba Ali Coşkun, sinir krizleri geçirdi.

ŞEHİDE 'SON GÖREV'

Merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki şehidin babaevinden ağıt sesleri yükselirken, şehidin 19 yaşındaki eşi Asyanur Coşkun ise, acı haberle adeta yıkıldı. Coşkun ailesinin 3 çocuğunun ortanca oğlu olan şehidin ağabeyi Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde ‘kardiyoloji uzmanı’ olarak görev yaparken, diğer kardeşi Battal Coşkun’un ise, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi, bugün öğle namazının ardından Buruk Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.