Adalet Bakanlığı sınavları ertelendi mi, iptal mi? Adalet Bakanlığı sınavları ne zaman yapılacak?

Adalet Bakanlığı sınavlarına yönelik açıklama geldi. Ülkemizde etkili olan koronavirüs pandemisi sonrası yeni tedbirler hayat geçirildi. Pazartesi günü düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından yasaklar açıklandı ve bazı sınavlar iptal edildi. Peki, Adalet Bakanlığı sınavları ertelendi mi, iptal mi? Adalet Bakanlığı sınavları ne zaman?

Adalet Bakanlığı sınavları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günü düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası yeni tedbirler bir bir açıklandı. Buna göre 29 Nisan Perşembe günü ile 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar tam kapanma ülke genelinde uygulanacak. Bu süreçte sınavı ve mülakatı olan adaylar, Adalet Bakanlığı sınavları ertelendi mi, iptal mi? Adalet Bakanlığı sınavları ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

ADALET BAKANLIĞI SINAVLARI ERTELENDİ Mİ, İPTAL Mİ?

Adalet Bakanlığı sınavları hakkında açıklama geldi. Bakanlık konu hakkında yazılı açıklama yaptı. İşte Adalet Bakanlığı'ndan yapılan duyuru;

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Covid-19 salgını kapsamında alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca yayımlanan Genelge içeriği dikkate alınarak daha önce ilan edilen ve 30 Nisan 2021 – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak olan;

- Hâkim ve Savcı Adaylığı mülakatları,

- İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı mülakatları,

- Bakanlığımız taşra teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sözlü sınavları,

- Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı ile Ceza ve İnfaz Kurumları sürekli işçi ve sözleşmeli personel alımına ilişkin boy-kilo ölçümü, uygulamalı ve/veya sözlü sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ADALET BAKANLIĞI SINAVLARI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı sınavları Adalet Komisyonları ve Bakanlık tarafından daha sonra açıklanacak.