MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 9 Eylül 2021 Süper Loto çekiliş sonuç sorgulama ekranı!

9 Eylül 2021 Süper Loto sonuçları için araştırmalar hız kazandı. Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ikramiyeyi kazanıyor. Süper Loto 9 Eylül 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen 9 Eylül 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Haberimizin içerisinden MPİ Süper Loto çekiliş sonuçlarına haberimizden erişebilirsiniz.

9 Eylül 2021 Süper Loto sonuçları belli oldu. Salı, perşembe ve pazar günleri çekiliş yapılıyor. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen 9 Eylül 2021 Süper Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Peki, 9 Eylül 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama sayfası...

9 EYLÜL 2021 SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

9 Eylül 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Dün akşam çekilen kura çekimin ardından sonuçlara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

9 EYLÜL 2021 SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANIYOR!

Şisal Şans'ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri "Dünya Piyango Birliği" (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.