AKŞAM GAZETESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Malatya Doğanşehir'de konuştu. Özgür Özel, devletin 11 ilde 455 bin konutluk inşa seferberliği yürüttüğü bir süreçte, CHP'li belediyelerin sembolik katkılarını uzun uzun anlattı.
Özgür Özel, Çankaya Belediyesi'nin 50 çöp konteyneri, Muğla Belediyesi'nin konteyner ve minibüs desteği, Adıyaman Belediyesi'nin cami temizleme aracı, Buca Belediyesi'nin kilit taşı ve dijital dershane çalışması, Sancaktepe Belediyesi'nin minibüs ve pikap desteği örnek olarak gösterildi.
ACAR: SİYASİ CAMBAZLIK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, Özel'e "İnsan utanır. Onca emeğe rağmen siyasi cambazlığa devam edenler bilmelidir ki bu millet, samimiyetsizliğe de istismara da prim vermez" diye tepki gösterdi