37'ncide ölmesin!

10 aylık kocası tarafından sürekli dövülen M.E., 36 kez şikayetçi oldu. Her defasında uzaklaştırma cezası verilip serbest kalan zorba, karakola imza vermeye gitmeyince tutuklandı. Genç kadın, “Bana yaptıkları için de ceza çeksin” dedi.

SONER KAN

Kahramanmaraş'ta markette çalışan M.E. (40), geçen yıl tanıştığı Muharrem E. (40) ile 10 ay önce evlendi. Kısa süre sonra eşinden para isteyen adam, olumsuz yanıt veren kadına şiddet uygulamaya başladı. Kocasına otomobil alan M.E., Muharrem E.'nin yakıt ve sigara parası isteğiyle karşılaştı; talebini karşılamayınca yine dövüldü. Şiddete dayanamayan M.E., boşanmak istedi ancak Muharrem E. bu kez eşinin işyerine gidip olay çıkardı. İşten kovulan kadın, polisten yardım istedi. Zorba koca, uzaklaştırma cezasına rağmen eşinin evine silahla kurşun yağdırıp ölüm tehditleri savurdu.

NE YAPSA KURTULAMIYOR

Muharrem E.'den kurtulamayan kadın, farklı kentlere gidip sürekli adresini değiştirdi. Ancak kocası her defasında izini buldu. Psikolojisi bozulan M.E., hastaneye yatıp tedavi gördü. M.E., hayatını kabusa çeviren ve boşanmak istediği kocası hakkında 36 kez şikayetçi oldu; onlarca kez 'uzaklaştırma kararı' çıkarttı. Her defasında 'adli kontrol' şartıyla serbest kalan Muharrem E., polis merkezine imza vermeye gitmediği için 5 ay hapse çarptırılıp tutuklandı. Muharrem E., tutuklanmadan önce de eşini arayıp, "Cezaevinde olsam bile başkaları bu işi yapar" diyerek tehdit etti.

AZRAİL'İNLE DANS EDİYORSUN

Muharrem E., sosyal medyada şu tehdit mesajını paylaştı: "Azrail'inle dans ediyorsun. Es geçtim sanma. Hatanın bedelini ağır ödeyeceksin. Hep bu şehirde ve bu semtteyim. Unutma bir an gelecek ve o beynin dağılacak. Sen beni iyi tanırsın."

HAPİSTE BİLE TEHDİT EDİYOR

Kocası yüzünden cep telefonu numarasını bile değiştiren M.E., yaşadığı kabusu şöyle anlattı: "36 kez şikayetçi oldum, 5 ay hapis cezası almış. Bu mu adalet? Cezaevine gittiği halde beni tehdit ediyor. Tutuklanmadan önce arayıp 'Cezaevinde olsam bile başkaları bu işi yapar' dedi. Ölmek istemiyorum. Çocuklarım annesiz kalmamalı."