34 şehidin 3 faili etkisiz hale getirildi... 1'i öldürüldü 2'si teslim oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'de gerçekleştirilen ''Gürz-6'' operasyonunu an be an takip etti. Operasyonda, 1'i gri, 1'i turuncu olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Akşam Gazetesi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari kırsalında gerçekleştirilen "GÜRZ-6" operasyonunda 3 teröristten 1'nin etkisiz hale getirildiğini, 2'sinin de sağ ele geçirildiğini açıkladı. Yerlikaya "Turuncu kategoride aranan Armanç Devrim kod adlı Hacer Tekin ölü olarak etkisiz hale getirildi.

Gri kategoride yer alan Zin kod adlı Aysel İnce ile sözde Van Eyaleti YJA-STAR sorumlusu Adile Zagros Hebun kod adlı Hebun Hevi de beyaz bayrak sallayınca teslim alındı" dedi. Bakan Yerlikaya, 3 teröristin 30 güvenlik görevlisi ile 4 vatandaşın şehit edildiği 15 saldırının failleri arasında olduklarını belirtti.

IRAK'TA 17 HAİNE İMHA

Terör örgütü PKK'yı bölgeden silip atmak için büyük mücadele veren Mehmetçik, örgüte ağır bir darbe de Irak'ta indirdi. Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit harekat bölgesine gerçekleştirilen hava harekatında 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.