3 projeye 20 milyar yatırım

Seçimlerin sona ermesiyle birlikte gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Alanda faaliyet gösteren Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul'daki üç Next Level projesinde satışlara başladı.

ARZU KURUM

Seçimlerin sona ermesiyle birlikte gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Alanda faaliyet gösteren Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul'daki üç Next Level projesinde satışlara başladı. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Levent'te hayata geçecek Next Level İstanbul ile Göktürk'teki Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Ön satışlara başladık ve çok yoğun ön talep aldık. Projelerimizi 3 yılda teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Metrekare satış fiyatlarının Next Level İstanbul'da 200 bin liradan, Next Level Country'de 150 bin liradan, Next Level Kemer'de ise 100 bin liradan başladığını belirten Erdoğan, üç projenin bugünkü güncel değerinin 20 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi. Erdoğan, projelerin lansmanlarını sonbaharda yapacaklarını kaydetti.

DİKEY ORMAN KONSEPTLİ

Next Level İstanbul'un geniş teras, balkon ya da bahçe alternatiflerinin bulunduğu 161 konut ve 44 ofisten oluştuğunu belirten Erdoğan, sosyal yaşam alanlarıyla yaşamı zenginleştiren özelliklerin de yer aldığı projenin şehrin tam ortasında dikey orman konseptli mimarisiyle öne çıkacağını kaydetti. Erdoğan, şunları söyledi: "85 ila 545 metrekare arasında değişen Villa Evler, Teras Evler, Manzara Evler ve Loft Evler olmak üzere dört bölümden oluşan konutlarımızda, her bir bölüm için ayrı iç mimari konsept sunuyoruz. Bunlar villa evlerde orman konsepti, teras evlerde güneş konsepti, manzara evlerde boğaz konsepti, loft evlerde ise toprak konsepti."

ÇEKİM MERKEZİ

Next Level Kemer ve Next Level Country'nin inşaatlarının da başladığını belirten Fatih Erdoğan, doğa içinde tüm mimari detayları ve sosyal olanakları iyi düşünülmüş her iki projenin de İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi. 80 metrekare ila 336 metrekare arasında değişen 274 konuttan oluşan Next Level Kemer'in bahçeli, teraslı, balkonlu az katlı bloklar olarak tasarlandığını belirten Erdoğan, "Toplam 158 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede 1+1'den 5.5+2'ye kadar seçenekler bulunuyor. Proje içerisinde 1+1'den 3+1'e kadar değişen daire seçenekleri ile dinamik yaşam sunan rezidans bloku ve 5 bin metrekarelik ticari alanıyla da Kemer ve Göktürk bölgesinin yeni çekim merkezi ve sosyalleşme alanı olmayı hedefliyor" dedi.

VATANDAŞ ALIMA GEÇTİ

Seçim öncesi bir duraklama olan sektörde, seçim sonrası tablo netleşince hareketliliğin başladığını belirten Fatih Erdoğan, "İnsanlar tekrar alıma geçti. Şimdi artık iki tarafın buluşma zamanı" dedi. Fiyatlar noktasında ise döviz artışından kaynaklı dövize endeksli bölgelerin fiyatlarının etkileneceğini söyleyen Erdoğan, buna örnek olarak İstanbul'un bazı bölgelerini ve Bodrum'u gösterdi.