3 ayda 700 bin liralık vurgun! Doktordan morfinli tuzak

Özel tıp merkezinde Dr. Muzaffer B., böbrek taşı olan hastayı ağrısını dindirme bahanesiyle morfin bağımlısı yaptı. Mağdur, binlerce lira karşılığında hastane otoparkında kendisine gizli morfin enjekte edildiğini anlattı.

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Erol Y. (25), eylül ayında böbrek taşı şikayetiyle Avrupa Tıp Merkezi'ne başvurdu. İlaç tedavisi uygulanacağını söyleyen doktor Muzaffer B., hastaya morfin enjekte etti. Ağrıları azalan Erol Y., gün aşırı hastaneye gitti, her defasında doktor tarafından morfin enjekte edildi. Günlük doz miktarı artınca Erol Y., hastane tarafından kara listeye alındı.

İĞNE İÇİN BORÇ BATAĞINA SAPLANDI

Doktor Muzaffer B., morfin bağımlısı olan hastaya para karşılığında başka çözümler önerdi. Dışarıdan temin edilen morfin, hemşire Musa K.'nın da yardımıyla bazen tıp merkezinin otoparkında, bazen de kendi evinde Erol Y.'ye verildi. Bağımlılığı artan Erol Y., günlük en az 3 bin TL'yi bulan masrafları karşılamak için ailesinden ve akrabalarından borç aldı. Hastanın eşi durumdan şüphelenince ailesine gerçeği açıklayan Erol Y., yaklaşık 700 bin TL kaptırdığı doktordan şikayetçi oldu. w İHA