23 Nisan en anlamlı mesajlar

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan'da birçok kutlama yapılırken, bu günün anlam ve önemini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler de bunu en güzel 23 Nisan mesajları ile yapıyorlar.

Çocuklara armağan edilen bu günün anlam ve önemini sevdikleri ile paylaşmak isteyen kişiler ise 23 Nisan mesajları yayınlıyorlar. 23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI

"23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun."

"Cumhuriyet tarihimiz, bu gücün daha da yaygınlaştığı, yapıcı hamlelerle devletin ve milletin yücelmesine hizmet ettiği bir sürece işaret etmektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun."

”Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gündür. Türk milletine kutlu olsun. Ulusal Egemenlik Bayramınız Kutlu Olsun…”