MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgulama ekranı: Süper Loto çekilişi 22 Ağustos Milli Piyango sonuçları açıklandı!

22 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında gerçekleşen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar millipiyangoonline.com resmi internet sayfası üzerinden ve Milli Piyango Tv YouTube kanalından canlı olarak gerçekleşti. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşların yakından takip ettiği Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz..

Süper Loto çekilişi 22 Ağustos sonuçları açıklandı. Milli Piyango Online mobil uygulama üzerinden sıklıkla araştırılan Süper Loto çekiliş sonuçlarına ilişkin gözler Milli Piyango TV YouTube kanalına çevrildi. Canlı olarak düzenlenecek olan çekiliş sonuçları noter huzurunda piyango severlerle paylaşıldı. 5.2 milyon liraya yakın büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen şans oyunu tutkunları talihli numaralar için beklenen açıklama geldi. İşte Süper Loto çekilişinde kazandıran numara ve bilet sorgulama ekranı..

Talihli adayları 5 milyon 189 bin liralık devirli ikramiye tutarının sahibi olabilmek için şanslı rakamları doğru tahmin etmeye çalıştılar.

22 AĞUSTOS 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30'da gerçekleşti. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri "millipiyangoonline.com" adresinde olacak.

22 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla: 34 - 46 - 48 - 50 - 52 - 56 sayıları oldu...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - BİLET SORGULAMA EKRANI

Haftanın son çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve "millipiyangoonline.com" adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.