MPİ Çılgın Sayısal Loto 21 Haziran çekiliş sonuçları bilet sorgula! Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 21 Haziran sonuçları heyecanlı bekleyiş sona erdi. Çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi bilet alan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Haftanın 3 günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto, Şisal Şans'ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

21 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango TV üzerinden canlı yayında erişime açıldı. Para kazanma hayali kuranların Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Çekiliş ile ilgili yeni gelişmeleri ve bilet sorgulamalarını haberimiz üzerindeki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 21 HAZİRAN 2021

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 21 Haziran Sayısal Loto sonuçları: 77 - 52 - 8 - 25 - 79 - 46 + 48 (JOKER)

Çılgın Sayısal Loto; haftanın 3 günü 21.30'da çekildi. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 90 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Yenilikler arasında bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek şansını arttırmak isteyenler sistem oyununu, çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto, online olarak millipiyango.com.tr adresinden ve satış noktalarından oynanabiliyor.