2021 Survivor final yarışması için nasıl oy verilir? Survivor oy kullanımında SMS ücreti ne kadar?

Survivor 2021 yarışmasında final günü bu akşam gerçekleşecek. Heyecanla beklenen Survivor 2021 yarışmasında finale kalan iki isimden biri yılın şampiyonu seçilecek. Halk oylaması adı altında hem SMS hemde TV 8 Yan Ekran uygulaması üzerinden finale kalan iki isim için oy kullanabilir, yılın şampiyonunu sizler seçebilirsiniz. Peki 2021 Survivor nasıl oy verilir? Oy kullanımında SMS ücreti ne kadar?

Survivor yarışmasında final heyecanı yaşanıyor. Finale kalan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz bugün halk oylaması ile en çok oyu alan isim 2021 Survivor galibi ilan edilecek. Merakla beklenen Survivor finalinde oy kullanımın nasıl yapıldığı ve SMS ücretin ne kadar olduğu ile ilgili detaylara bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor yarışmacıları için TV 8 Yan Ekran uygulaması ya da SMS yoluyla oy kullanma işlemi gerçekleşiyor. 25 Haziran Cuma akşamı finale kalan iki aday için her salı SMS oylaması gerçekleşiyor.

TV 8 Yan Ekran uygulamasıyla Survivor gibi TV 8 yarışmalarına oy verebilir yarışmalar hakkında kamera arkası görüntüleri, özel fotoğraflar gibi içeriklere ulaşabilirsiniz.

TV 8 Yan Ekran uygulamasının iki sürümü bulunmaktadır, Android ve Iphone sürümlerine göre indirebileceğiniz bu uygulamalara kurumun resmi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR FİNALİNDE SMS İLE OY KULLANMA ÜCRETİ NE KADAR?

Survivor'da finale kalan iki isim arasında birinci olmasını istediğiniz yarışmacının adını yazıp 1890'a SMS atarak oy verebilirsiniz. Bu işlem için oy veren izleyicilerden 2.9 TL ücret alınmaktadır.

Survivor 2021 şampiyonu kim oldu? Survivor 2021 büyük finalde Yiğit Poyraz mı, İsmail Balaban mı birinciliği kazandı?