2 resim arasındaki 7 fark: Aydın Doğan - Fethullah Gülen

Aydın Doğan ve Fethullah Gülen’in iki resmi arasındaki 7 farkı serbestiyet.com yazarı Tuncer Köseoğlu aksam.com.tr’ye özel kaleme aldı.

1

İşte iki resim arasındaki 7 fark:

1-    Aydın Doğan, “Dört camım kırıldı, kırılan camlarımın parasını verin” diye yakarırken Fetullah Gülen, binaya “Paralel camcı” yolluyor.

2-    Doğan’ın bol miktarda takım elbisesi ve ona uygun kravatı var. Tek ceketini yıkayıp yıkayıp giyen gariban Gülen’in kravatı bile yok!
3-    Aydın Doğan’ın avuçları kendine dönük bir şekilde ‘ha buni bize kim etti’ diye feryat ederken Gülen, gökten şimşekler yağdırma mucizesi bekliyor.
4-    Aydın Doğan gözaltı torbalarını aldırmış. Gülen beddua etmekten buna zaman bulamamış.
5-    Gülen, Yüzüklerin Efendisi’nde hayranı olduğu Gandalf’ı taklit ederken Doğan ise İlyas Salman’dan rol çalıp, Bilo’yu taklit ediyor.
6-    Doğan’ın yüzünde muktedirken “ne hallere düştüm” hayretinin ifadesi var. Gülen ise şakirtlerine “ayağınızı denk alın size de beddua ederim” diyor.
7-    Aydın Doğan, beklemediği tepki karşısında gözü ve ağzı açık kalmış “Yapmayın, etmeyin” diyor. Gülen ise kendisini kollayıp ülkesinde barındıranlara “Gözümü kapar, vazifemi yaparım” mesajı veriyor.