3 Aralık 2019 bugün yağmur yağmur var mı? Ankara, İzmir, İstanbul hava durumu..

3 Aralık 2019 hava durumu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun birçok yerinde sıcaklıklar düştü. Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar internette yağmur ve kar yağışlarının gün içinde olup olmayacağını merak ediyor. Bugün yağmur var mı? 3 Aralık 2019 hava durumu haberimizde..

3 Aralık 2019 hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Meteoroloji son dakika hava durumu açıklamasına göre; hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalıyor ve tüm yurtta mevsim normalleri civarında seyrediyor.  Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul hava durumu araştırılıyor. 3 Aralık 2019 hava durumu haberimizde..

BUGÜN YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

2 ARALIK 2019 HAVA DURUMU 

İSTANBUL °C, 15°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu

İZMİR °C, 18°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

ANKARA °C, 10°C

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu