Polis Özel Harekat (PÖH) fiziki yeterlilik testleri sonlanıyor

19.dönem Polis Özel Harekat PÖH fiziki mülakat sonuçları merak ediliyor. 10 bin Polis Özel Harekat (PÖH) adayının fiziki ve sağlık testleri devam ediyor.

19.dönem POMEM PÖH çerçevesinde, uygulanan fiziki yeterlilik (spor mülakatları) testleri sona erdi. 16 Ocak 2017 tarihinde biten PÖH mülakatlarından sonra adayları ne bekliyor. PÖH mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak. PÖH 

285 bin rekor düzeydeki başvuru sonrasında, adaylar belirtilen sınav giriş yerlerinde, belirtilen tarih ve saatlerde bulunarak (aranılan şartları taşımaları halinde) fiziki yeterlilik mülakatlarına alındılar. 

19.Dönem Polis Özel Harekat POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar girmiş oldukları spor mülakatlarında 50 saniyelik süre içerisinde, parkuru hatasız tamamlayabilirlerse " başarılı " olarak ifade ediliyorlar. Büyük çoğunlukla da adaylar, yaptıkları süreleri zaten bu mülakat sonunda gördüler ve hatırlıyorlar. Ancak resmi duyuruyu görmek için de bir o kadar sabırsız durumdalar. 285 bin başvurunun ve bir o kadar da katılımın olduğu bilinen PÖH mülakatlarında, sınav sonuçlarının açıklanma tarihini tahmin etmek çok güç. Ancak bu sonuçların açıklanma süresinin 3-4 hafta sürebileceğini öngörüyoruz.