18'lik Edanur'a ''ayrılamazsın'' kurşunu

Okul harçlığı için garsonluk yapan Edanur Çoban, iş çıkışı eski sevgilisi Gökhan Ç. tarafından tüfekle öldürüldü. Takıntılı caninin, 1 hafta önceki ayrılığı hazmedemediği için cinayeti işlediği öğrenildi.

Akşam - İHA

Kayseri Melikgazi'de önceki akşam kan donduran bir cinayet işlendi. Gökhan Ç. adlı maganda, 1.5 yıldır birlikte olduğu ve geçen hafta kendisinden ayrılan 18 yaşındaki Edanur Çoban'ın çalıştığı restoranın önünde pusuya yattı.

ADIM ADIM TAKİP ETTİ

Genç kız işten çıkıp eve yürürken, otomobilinden inen Gökhan Ç. de adım adım takibe başladı. Kimsenin olmadığı bir yerde Edanur'un yolunu kesen takıntılı zorba barışmayı teklif etti; kız ayrılma kararında ısrar etti. Ayrılmayı kabullenmeyen Gökhan Ç., sırt çantasından çıkardığı tüfekle ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Edanur kanlar içinde yere yığıldı; olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracıyla Nevşehir'e kaçan Gökhan Ç., polis ekiplerince yakalandı; çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TÜFEĞİ İNTERNETTEN ALMIŞ

Katil zanlısı Gökhan Ç.'nin Edanur'u öldürdüğü tüfe- ği internetten sipariş ettiği; kargoyu teslim aldıktan kısa süre sonra da cinayeti işlediği ortaya çıktı.

ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYAMADI

Edanur Çoban'ın bir üniversitenin adalet bölümünü kazandığı; okula baş- lamadan önce ailesine yük olmamak için bir restoranda çalıştığı öğrenildi.