15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı! İçişleri Bakanı duyurdu: Şahıs gözaltına alındı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin yaptığı ilk açıklamasında, 1.5 yıldır bipolar tedavisi gören şüphelinin bireysel olarak aracıyla eylem yaptığını ve kısa süre içerisinde polisler tarafından ikna edilerek gözaltına aldığını ifade etti. Öte yandan şüphelinin aracının köprüden kaldırılması sonrası trafik yeniden normal seyrine döndü.

AA

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştı. Olay yerine güvenlik amaçlı güvenlik ekipleri sevk edildi.

İSTANBUN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini durdurduğunu duyurdu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI MI?

Köprüdeki aracın kaldırılmasıyla ve şahsın gözaltına alınmasıyla birlikte yaklaşık trafik 1 buçuk saat sonra yeniden normal seyrine döndü.

ŞÜPHELİNİN BİPOLAR TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14'te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.


ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü trafiğe kapatan şahıs, polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı. O anlara ait ilk görüntüler...

İLK GÖRÜNTÜLER