Şans Topu çekiliş sonuçları MPİ bilet sonucu sorgula: Şans Topu çekilişi 13 Haziran sonuçları açıklandı!

Şans Topu çekilişi her hafta olduğu dün de noter huzurunda gerçekleşti. 13 Haziran 2021 tarihli Şans Topu çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Haftada iki gün Çarşamba ve Pazar günleri düzenlenen Şans Topu çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar Milli Piyango Tv YouTube üzerinden düzenlenen canlı yayın ile birlikte açıklandı.

Şans Topu çekilişi Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlendi. Şans Topu çekilişi 13 Haziran 2021 tarihli sonuçlarına göre kazandıran numaralar kazandı. Heyecanla beklenen Şans Topu çekilişi Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden yapılacak canlı yayının ardından kazandıran numaralar, Milli Piyango Online resmi internet adresinde erişime açıldı.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ - 13 HAZİRAN 2021

3 - 4 - 8 - 28 - 31 + 6

Haftanın son Şans Topu çekilişi 13 Haziran tarihindesaat 20.00'de düzenlendi. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL'dir

Sen Seç!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İptal

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.