12. katta ölüm kalım savaşı

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir binanın 12. katındaki balkon korkuluklarında dakikalarca asılı kalan kadın son anda kurtarıldı.

DHA

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir sitede 12 katlı binanın en üst katından yaşayan kadın, balkona çıkarak aşağıya sarktı. Aynı dairedeki bir kişi, kadını son anda ellerinden tutarak içeri çekmeye çalıştı. Durumu fark eden çevredekiler, hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olaydan haberdar olan sitenin güvenlik görevlileri, koşarak 12. kattaki daireye çıktı, içeri girdi. Kadın gelenlerin yardımıyla kollarından tutulup içeri çekildi. Hastaneye kaldırılan kadının psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken olayla ilgili inceleme sürüyor.

İMDAT DİYE BAĞIRIYORDU

Görgü tanığı Süleyman Güler, "İçeride iki çocuk varmış. Güvenliklere kapıyı açan da çocuklarmış zaten" dedi. Esnaf Yalçın Şimşek de dehşet anlarını şöyle anlattı: "Dışarıda vatandaşların sesini duyunca biz de çıktık. Yukarıya baktığımızda bir kadın kendini sarkıtmıştı, 'İmdat' diye bağırıyordu. Tek bir adam vardı kadını çekmeye gücü yetmiyordu. Buradaki vatandaşlar koşup yardım etti."