3 tırla 1 kamyonun birbirine girdiği kazada 1 kişi öldü, 1 yaralı

TEM Otoyolu'nda 3 tır ve 1 kamyonun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Kazada kamyonda yüklü olan toprak ve tırlardan birinde yüklü olan mısır yola döküldü.

DHA

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda 3 tır ve 1 kamyonun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

DHA'nın haberine göre, kaza saat 18.30 sıralarında TEM Otoyolu Bolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle trafiğin çift yönlü olarak sağlandığı bölgede, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 BYC 271 plakalı toprak yüklü kamyon, önündeki tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan tır da önündeki başka bir tıra çarptı. Kazada kamyon sürücüsü hayatını kaybetti, tır sürücüleri ise yaralandı.

4,5 SAAT SONRA YOL ULAŞIMA AÇILDI

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda 3 TIR ile 1 kamyonun karıştığı, 1 kişinin öldüğü zincirleme trafik kazası nedeniyle TEM'in İstanbul istikameti saat 18.30 sıralarında ulaşıma kapandı. Araçların yoldan kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından saat 23.00 sıralarında 4,5 saat sonra yol ulaşıma açıldı.