Yıkım ekibi: Talisca & Aboubakar

Vincent Aboubakar'ın fiziğiyle Kiev stoperlerini zorlamayı planlayan Şenol Güneş, Anderson Talisca'yı savunmanın arkasına sarkıtacak.

TEKNİK Direktör Şenol Güneş, Dinamo Kiev'i Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'yla yıkmanın planlarını yapıyor. Tecrübeli hoca, savunmada sorunlar yaşayan Ukrayna ekibini güçlü fiziği olan Aboubakar'la zorlayacak. 10 numara pozisyonda Talisca'yı kullanacak. Brezilyalı oyuncu, savunmanın arkasına koşular yapacak. Sakat olan Oğuzhan Özyakup'un yerine Beşiktaş'ın patronu, orta sahayı Atiba Hutchinson ve Gökhan İnler ikilisinden oluşturacak. Bu sayede orta sahaya sertlik getirmeyi planlayan Şenol Güneş, Gökhan İnler'in uzun paslarıyla hem kanatları hem de Talisca'yı savunmanın arkasına sarkıtacak. 

KALE YENİDEN TOLGA'NIN!..

Tecrübeli teknik adam, Fabri'nin yerine kalede Tolga Zengin'e şans verecek. Gökhan Gönül'ün sakatlığı nedeniyle sağ bekte Beck oynayacak. Marcelo-Tosic ikilisini bozmayacak olan Güneş, sol bekte Caner Erkin'i kullanacak. Quaresma'nın da yeri garanti… Tecrübeli hoca, sol kanatta Adriano ya da Olcay arasında karar verecek.