Ümmiye Teyze: Mersin'e gel Cristiano Ronaldo evladım

Ümmiye Teyze'den reklam filminde birlikte oynadığı Portekiz yıldıza çağrı.

1

"Ronaldo'yu evladım olarak görüyorum. İlk sarıldığımda 'Kurban olduğum oğlum' dedim. Beni evinde ağırladı. Gelsin biz de onu Mersin'de ağırlayalım."

 
TÜRK Telekom'un "Sen yeter ki hayal et" sloganıyla çektiği reklam filminde Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'yla birlikte rol alan Ümmiye Koçak, başarılarına bir yenisini eklemenin gururunu yaşadığını söyledi. Ümmiye Teyze, reklam için teklif geldiğinde heyecanlandığını dile getirdi: "Ronaldo çok takdir ettiğim bir evladım. Yaptığı işlerden ve mücadelesinden dolayı takdir ediyordum, gurur duyuyordum. Kendi kendime hep 'Ronaldo hayal etti kavuştu, ben de köylü kadınıyım. Allah bana da akıl vermiş, fikir vermiş. Her şeyim var. Köyde olursam olayım ben de zirvede olacağım' derdim. Ama bunu kendime bile itiraf etmekten korkardım.

BANA "MOMMY" DEDİ, SEVİNDİM

Ama oluyormuş. Sabırla, yılmadan, bıkmadan üstüne gidersen oluyormuş. Kanıtı burada. Ronaldo'yu evladım olarak görüyorum. Çok iyi anlaştık. Ben ona ilk sarıldığımda 'Kurban olduğum oğlum' dedim. O da bana 'Mommy' dedi. O kadar hoşuma gitti ki; 'Mommy' demek anne demekmiş. Ben önceden bilmezdim. Çok güzel oldu. O beni evinde ağırladı. Gelsin biz de onu Mersin'de ağırlayalım."