Trabzonspor'dan Braga çıkarması!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek sezon takımı Braga'nın hocasına emanet etmeye ve Portekiz ekibinden 4 transfer yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta tam anlamıyla bir Braga çıkarması yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın 2010-11 sezonunda Fenerbahçe ile girilen şampiyonluk yarışı sonrasında kendilerinden topladığı oyuncularla başarıdan başarıya koştuğuna inanan Usta, benzeri bir hamle hazırlığı içine girdi. Bordo-mavili ekibin başkanı Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde 4-1 yenerek saf dışı bırakan Braga'nın hocası ve 4 oyuncusunu birden transfer ederek gelecek sezonun takımının omurgasını kurma kararı aldı.

Braga'nın hocası Paulo Fonseca ile Makedon bir menajer aracılığıyla temas kuran ve söz alan Usta ayrıca, sol bek Marcelo Goiano, forvet oyuncusu Ahmed Hassan, stoper Willy Boly ve ön libero Mauro'nun transferleri için menajerlere yetki verdiği bildirildi. Usta'nın bu operasyonu gerçekleştirmek için 10 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığı ve bu rakamın Oscar Cardozo'nun yanı sıra Yattabare ve N'Doye'nin satışından gelecek bedellerle karşılanacağı öğrenildi.

Fotospor