Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta maçında yarın akşam Karabükspor’u Vodafone Arena’da ağırlayacak olan Beşiktaş'da teknik direktör Şenol Güneş, bu mücadelede sahaya süreceği kadroyu belirledi.
Yeni transferlerin milli arada yaptıkları ekstra çalışmalarla takıma alışması ve milli takımlarda bulunan oyuncularının ülkelerinden dönmesi sonrasında planını hazırlayan Güneş’in, kalede Tolga Zengin’e görev vermeyi planladığı öğrenildi.
Savunma kurgusunu Marcelo ile Rhodolfo’nun üzerine kuracak olan Güneş’in, sol bölgede Adriano-Caner ikilisine forma vereceği, sağ hatta ise Quaresma’nın milli takımdan geç gelmesi sebebiyle Gökhan Gönül’le birlikte Kerim Frei’yi görevlendireceği belirtildi.
Ön libero hattında ise Atiba ve Oğuzhan’dan oluşan sistemi bozacak olan tecrübeli teknik adam, Dünya Kupası elemeleri için gittiği Kanada’dan yorgun dönen ve ülkesinin Rusya şansı kalmaması sebebiyle üzgün olan tecrübeli oyuncunun yerine Gökhan İnler’i sahaya sürecek.
Şampiyonlar Ligi’nde gelecek hafta oynayacakları Benfica karşılaşmasını da düşünen başarılı hocanın, Atiba’ya bu mücadelede görev vermesi bekleniyor. Karabük karşısında forvet arkasında Anderson Talisca’yı ilk 11’de oynatacak olan Şenol Güneş, yeni golcü Aboubakar’ı da forvet hattında görevlendirecek.
Fanatik