Sakatlanmasa 6 puan öndeydik

''O sakatlığı yaşamasaydı, şu anda çok farklı olurdu. Zaten sezona çok iyi başlamıştı. Sahada olsaydı, Süper Lig'de altı puan önde olurduk. Şampiyonlar Ligi'nde de bir üst tura çıkabilirdik.''

1

H.HAKAN EYÜPOĞLU - ÖZEL HABER

Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın Osmanlıspor önündeki inanılmaz golü, Beşiktaş camiasını mest etti. Siyah-Beyazlı yöneticiler, muhteşem bir falsoyla topu ağlarla buluşturan Brezilya oyuncuyu öve öve bitiremedi... Anderson Talisca'nın genç yaşına rağmen çok büyük sorumluluk aldığını dile getiren yöneticiler, "İnanılmaz bir şuttu. O vuruşu her futbolcu yapamaz. Hele ki Türkiye'de yapan bulamayız... 22 yaşında olmasına rağmen çok olgun ve sadece futbolu düşünüyor... Kendisini geliştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Daha çok golünü izleriz. Bundan çok eminiz" dedi.

LİDERLİĞİ YENİDEN GERİ ALACAĞIZ

Beşiktaşlı idareciler, Brezilyalı yıldızın ilk yarıda yaşadığı talihsiz sakatlığa dikkat çekti. "Yedi hafta oynasaydı, durum çok farklı olurdu" diyen yöneticiler, şunları dile getirdi: "O sakatlığı yaşamasaydı, şu anda çok farklı olabilirdi. Zaten sezona çok iyi başlamıştı... Sahada olsaydı, Süper Lig'de altı puan önde olurduk. Gol sıkıntısı çektiğimiz maçlarda işi çözebilirdi. Şampiyonlar Ligi'nde de bir üst tura çıkabilirdik. 'Her şerde bir hayır vardır' diyelim... Artık bundan sonra gollerini keyifle izleyeceğiz. Liderliği yeniden geri alacağız. Sonuna kadar da bırakmayacağız."

ZATEN 1 YILLIK OPSİYONU BİZDE

Yöneticiler, 1+1 yıllığına Benfica'dan kiralanan 22 yaşındaki maestronun tapusunun alınıp, alınmayacağı konusunda ise temkinli konuştu. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu 20 milyon euro yazan Talisca için Beşiktaşlı idareciler, "Bunu konuşmak için daha çok erken. Daha oynayacağı ve takıma katkı sağlayacağı maçlar var. Bir yıllık opsiyonu da bizde. Sezon sonunda oturur, konuşuruz. Talisca da ailesiyle birlikte burada çok mutlu" sözlerini sarf etti.