Oğuzhan: 'Gol atacağımızı biliyorduk'

EURO2016 hazırlıkları kapsamında Karadağ'ı 1-0'le geçen milli takımımızda Oğuzhan Özyakup maç sonrası açıklamalarda bulundu.

1

EURO2016 hazırlıkları kapsamında Karadağ'ı 1-0'le geçen milli takımımızda Oğuzhan Özyakup maçı değerlendirdi.

Maça baskılı başladıklarını belirten Oğuzhan; "Çok pozisyona girdik, pas yüzdemiz rakibe göre yüksekti. İlk yarıya iyi, baskılı başladık. Bir türlü son pozisyona giremedik. Yine de iyi pas yaptık. Golün geleceğini biliyorduk. Son dakika gelmesi herkesi heyecanlandırdı ama önemli olan golü bulmamız. Yine aynısı oldu. Çok iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımdaki ortam inanılmaz iyi. Milli takımda normal kulübündeki gibi değil, 2-3 ayda bir berabersin. Yine de ona rağmen inanılmaz bir arkadaşlık, kardeşlik ortamı var. Çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hayırlısı diyelim, inşallah Avrupa Şampiyonası'nda böyle son dakikalara bırakmayız." dedi.

Rakibe göre oyun oynama olayının milli takımda olmadığını belirten Oğuzhan; "Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Grupta da Letonya ile de Hollanda ile de oynadık. Biz kendi oyunumuza önem verirsek, karşımızda kim olursa olsun kazanabileceğimizi gösterdik. Burada hava da inanılmaz sıcak ve kuru zeminde oynadık." sözlerini kullandı.