1
Galatasaray'da son kale Fernando Muslera da takımın sahadaki hırstan yoksun görüntüsü karşısında çıldırdı. Takım sahada tel tel dökülüp, G.Antep kalesine bile gidemez, alınan skora karşı herhangi bir tepki üretemezken, Uruguaylı kaleci önce bir pozisyonda orta sahaya kadar çıktı. Topu alarak oyunu başlattı.
ÖFKE GAMSIZLIĞA
Tecrübeli kaleci arkadaşlarına kızdıktan sonra kalesine geçti. Muslera maçtan sonra da G.Saraylı futbolcuların vurdumduymazlığına tepkisini sürdürdü. Uruguaylı kaleci, Mustafa Denizli’nin “Umursamaz” diye nitelediği Sarı-Kırmızılı futbolcular ile birlikte soyunma odasına gitmek yerine stat dışına yöneldi. Teknik heyet durdurmak isteyince Muslera "Taraftar, taraftar!" diyerek direkt takım otobüsüne yöneldi.
Galatasaray son 20 resmi maçının sadece bir tanesinde kalesini gole kapattı. Sezon genelinde ise 40 resmi maçta 54 gol yedi. Maç başına 1.35 ortalama gol yeme üzüntüsü yaşadı.