Mesut Özil'e Rusya tuzağı

Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil, Rusya gerilimi ile ilgili kendisine sorulan tuzak soruya soğukkanlılıkla cevap verdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil de Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi hakkında yorum yapanlar kervanına katıldı.

 
İNGİLİZ DERGİSİNE RÖPORTAJ VERDİ
 
Türkiye'de yaşanan olaylara tepkisi kaldığı için zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, İngiliz dergisine verdiği bir röportajda tüm dünyanın yakından takip ettiği Türkiye ve Rusya arasındaki krizle ilgili de değerlendirmede bulundu.
 
MUHABİRDEN TUZAK SORU
 
Sporterim'in haberine göre; İngiliz muhabirin "Rusların uçağını düşüren Türkiye'ye yönelik tepkiler var. Sen bu konuda neler düşünüyorsun?" şeklindeki tuzak sorusu karşısında soğukkanlılığını koruyan yıldız futbolcu, "Türkiye ve Rusya arasındaki krizin karşılıklı mutabakatla bir an evvel çözülmesi en büyük arzumuz. Umarım iki taraf uzlaşır ve bu mesele çok büyümeden sonuca bağlanır. Dünyanın savaştan başka ilgilenecek daha önemli konuları olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.