Jose Sosa, Çizme'de hayal kırıklığı yarattı

Milan'da golü olmayan yalnızca iki asist yapan Arjantinli futbolcu, Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun aynı döneminde 7 gol-13 asiste imzasını atmıştı.

Beşiktaş ile yollarını ayırarak İtalya'nın Milan takımına transfer olan Jose Sosa, yeni ekibinde beklentileri karşılayamadı. 29. haftası geride kalan Serie A'da 13 maçta forma şansı buldu, 1 kez de İtalya Kupası'nda boy göstererek 14 kez oynadı.

Hayal kırıklığı yarattı 

Siyah-beyazlıların geçtiğimiz seneki şampiyonluğunda en önemli pay sahibi isimlerden bir tanesi olan Arjantinli oyuncu, Çizme'de hüsran yaşadı. Sosa, sezon başından bu yana ne kupa ne de bir lig maçında, hiç gol atamadı, sadece iki asist yaptı.

Dağlar kadar fark var

Kartal'da geçtiğimiz sezonun aynı döneminde ise tam yedi gol yollamıştı rakip ağlara. 2016 Mart ayının son haftasına girildiğinde futbolcunun ligde 5, kupada 1 ve Avrupa'da da 1 golün altında imzası bulunuyordu. Yine geçen sezonun başından mart ayının son haftasına kadar olan süreçte tam 13 asisti bulunuyordu.

Bonservisi 7.5 milyon euroydu

Milan'a 7.5 milyon euro bonservis karşılığında büyük ümitlerle giden Sosa, Çizme'de hayal kırıklığı yarattı. Takımın düzenli ilk 11 oyuncusu olamayan, forma bulduğu zamanlarda da bir türlü istenilen form düzeyini yakalayamayan oyuncu, tekrar Arjantin Milli Takımı'na dönme şansı da yakalayamadı. 

Skorer