İşte Terim'in galibiyet yorumu!

Fatih Terim elde edilen başarıyı Türkiye'ye armağan etti!

BENİM ÜLKEM BUNU HAK EDİYOR

"Çok şükür, Allah’a bin şükür bugünleri gördük. Ülkemize hayırlı olsun. Doğru insanın işini Allah rast getiriyor. Benim ülkem bunları hak ediyor. Yeter ki inanalım. Birlik olalım, her konuda yapamayacağımız bir şey yok."

MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan sonra çok anlamlı ve duygulu mesajlar verdi: "Çok şükür, Allah’a bin şükür bugünleri gördük. Ülkemize hayırlı olsun. Doğru insanın işini Allah rast getiriyor. Bu çocuklar düzgün bir gruplar. Bu ülkenin 2 saat de olsa 3 saatte olsa sevinmeye ihtiyacı vardır. Hepimiz üzgünüz ama bir nebze kalplere su serptiysek mutlu oluruz. Hepsini alınlarından öpüyorum. Onlara sahip çıkın. Benim ülkem bunları hak ediyor. Başkana, Konya halkına bütün ülkeye bize dualarını esirgemeyenlere teşekkür ediyorum.

ŞİMDİ TEVAZI ZAMANI

Benim burada konuşmam çok kolay, kazandık 10 kişi de kazandık. Hollanda’yı orada elimizden akçırdık, Çeklere 2 attık, burada kazandık. Ama benim dediğim tarih Letonya’dan 1 puanla döndüğümüz tarih. Dolasıyla şimdi tam tersi ben ve ekibim mütevazı olacağız. Şu anda 17 puan alırken her an uçurumdan yuvarlanacak gibi geldik. Bu yaştaki takımla bunu yaptık, daha da yenilenme olacak. Çok gencimiz var. Onları da alacağız. Her şeyi hak ediyorlar. Yeter ki inanalım. Birlik olalım, her konuda yapamayacağımız bir şey yok.Eşim maça gelmedi. Ona da buradan sevgilerimi gönderiyorum."