'Hataları Arda'yı bağlar'

“Yaptığı tercihler Arda’yı bağlar. Yaptığı hatalar ve doğrular da kendisini bağlar. Futbolda inişler ve çıkışlar her zaman olacak. Bu biraz sizinle alakalı bir durum. İnşallah tüm futbolcular istedikleri yerlere gelir.”

1

1 yıl daha sözleşmem var. Ama bu kalacağım anlamına gelmez. Git derlerse giderim, kal derlerse kalırım. 33 yaşındayım. 36-37’ye kadar yola devam etmek istiyorum.

G.SARAY Kaptanı Selçuk İnan, kariyerini 3-4 yıl daha sürdürmek istediğini belirtti. Uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giyen  33 yaşındaki futbolcu, “Aklımda sadece oynamak var. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım mevki itibarıyla 36-37 yaşlarını bulabilirim. Öyle bir düşüncem var” dedi. Hayatının her anında Galatasaraylı olacağını aktaran Selçuk İnan, “Galatasaray benden ne isterse her zaman o olacak” diye konuştu.  

FARKLI POZİSYON

Tecrübeli oyuncu, “Galatasaray ile benim bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. ‘Kal’ derlerse kalırız, ‘git’ derlerse gideriz. Galatasaray’ın olduğu her yerde kesinlikle ben olurum. İlerleyen dönemde Galatasaray’da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var. Her zaman futbolun içinde olacağım. Futbolun içinde olduğum sürece de Galatasaray menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım” şeklinde görüş belirtti. 

SARI-KIRMIZILI formayla yine şampiyonluk yaşayan Selçuk İnan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. G.Saray yerine Başakşehir’e dönen ve gördüğü kırmızı kartla 16 maç ceza alan Arda Turan’ın durumunu da değerlendirdi. Tecrübeli futbolcu, “Bir zaman oluyor çok üstte oluyorsunuz. Bir zaman geliyor oynamamaya başlıyor ve daha az istenilen bir oyuncu konumuna geliyorsunuz. Yavaş yavaş yaşınız da geçiyorsa bir şeyleri kabul etmek gerekiyor. Bunun çok fazla nankörlükle ilgisi yok” diye konuştu.

SENDELEDİ VE KALKAMADI

Selçuk, “Her zaman alttan oyuncular geliyor. Hepimiz bunun farkındayız. Eğer bizden iyi oyuncular varsa tabii ki oynayacaklar. Bizim performansımız iyiyse zaten biz oynayacağız. Bazı zamanlar düşüşe girdiğinizde ayağa kalkmanız gerekiyor. Ayağa kalkma esnasında tekrar sendelediğiniz zaman aynı performansı yakalamanız biraz daha zor oluyor. Arda da bunu yaşadı bence. Arda çok duygusal. Kardeşim gibidir. Bence bunlardan çok etkilendi. Yaptığı tercihler her zaman onu bağlar” şeklinde konuştu.

KÖTÜ BİR DÜŞÜNCEM OLAMAZ

Kaptan, “Çünkü ne yapması gerektiğini düşünüyordur. Yaptığı hatalar ve doğrular kendisini bağlar. Futbolda iniş ve çıkışlar her zaman olacak. Bu biraz da sizinle alakalı bir durum. Arda ve bütün futbolcular için temennim, inşallah hep istedikleri yerlere gelir ve kariyerlerini yukarıda bitirirler. Kimseyle ilgili kötü bir düşüncem yok. Futbolcuların hepsi arkadaşım. Kötülüklerini istemem. Bazen istediğimiz şeyler gibi istemediğimiz şeyler de yaşanıyor” dedi. 

HAK ETTİK

TECRÜBELİ futbolcu Selçuk İnan, ”Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz, gururluyuz. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Sonuna kadar mücadele ettik ve camiamıza, 2 senedir özlediği şampiyonluğu tekrar yaşattık. Rakiplerimizi de tebrik etmek lazım. Son haftaya kadar mücadele ettiler. Onlar da önemli oyunculardan kurulu takımlar. Lig çekişmeli geçti. Herkesi kutluyorum. Ligin sonunda bir takım şampiyon oluyor. Biz olduğumuz için ayrıca mutluyum” diye konuştu.

HEPSİYLE BAŞ ETTİK

Selçuk, “Sezon içinde çok değişken oldu. Sıkıntılı ve neşeli günler bir aradaydı. Yönetim ve Hoca değişikliği yaşadık. Östersunds maçlarındaki performans bize yakışmadı. Ancak her şerde bir hayır var. Bizim için de öyle oldu. Kenetlendik ve bugünlere geldik” dedi.