Gönül Fransa'da kulüpsüz!

Menajeri Beşiktaş'la anlaştı, Gökhan Fener'den teklif bekliyor. Eğer bu teklif 2 gün içinde gelmezse Gökhan Euro2016 finallerinde kulüpsüz yer alacak, dönüşte Kartal'a imzayı atacak.

1

F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın merakla beklediği Gökhan Gönül transferinde kritik 2 güne girilirken tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs gecesi resmi olarak bitecek. 1 Haziran itibariyel Gökhan Gönül istediği takıma imza atabilecek. Menajeri Ahmet Bulut'la görüşmeyi kabul etmeyen F.Bahçe, şu ana dek Gökhan Gönül'e de, "Kalıyorsun" diye bir teklif yapmadı. Başkan Aziz Yıldırım'dan bir alo bekleyen Gökhan, A Milli Takım kampında bulunurken eğer F.Bahçe'den 2 gün içinde teklif gelmezse transferi Avrupa şampiyonası sonrasına bırakacak.

BEŞİKTAŞ'A İMZA SONRA

Tecrübeli sağ bek, Beşiktaş ve 5 Avrupa takımından teklif almıştı. Avrupalı takımlardan gelen tekliflerin maddi olarak doyurucu olmadığı belirtilirken Gökhan Gönül, Beşiktaş'a "evet" diyecek. Ancak imza A Milli Takım, Fransa'dan döndükten sonra atılacak. Beşiktaş, Gökhan'a 3 yıl için 9 milyon euro teklif etmişti. Gönül, yıllık 2.5 milyon euro garanti para ve 1.5 milyon euro da imza parası alacak.