Galatasaray'da 4 oyuncudan 30 milyon tasarruf

Olcan, Tarık, Umut ve Donk'un menajerleri kulübe çağrıldı. Bu oyuncular kampa götürülmüyor. 4'ü de satılacak, 30 milyon lira tasarruf sağlanacak.

1

Teknik Direktör Riekerink'le yapılan transfer zirvesinde eldeki bazı oyuncuları satmayı planlayan Galatasaray, bu şekilde ekonomik açıdan da önemli bir kazanç sağlayacak. Yönetimin elden çıkartmayı düşündüğü Tarık, Olcan, Umut ve Donk, kulüpten toplam 6.33 milyon euro garanti ücret alıyor. Bu oyuncuların maç başı paralarıyla birlikte kazançları 7 milyon euroyu (30 milyon TL) aşıyor. Sarı-kırmızılı yönetim bu oyuncuların menajerlerini İstanbul'a çağırıp, görüşme yaptı. Hocanın kadroda düşünmediği bildirildi, kulüp bulmaları istendi.

KİRALIK OLARAK VERİLECEK

Tarık, Umut, Donk ve Olcan, Danimarka kampına götürülmeyecek. Kalmakta ısrar etmeleri halinde de futbol hayatları yara alacak. Galatasaray bu oyuncuları kiralamak isteyen kulüplerin tekliflerine de açık. Avrupa ya da Türkiye'de talipleri olursa değerlendirilecek. 4 oyuncu için de önümüzdeki dönemde bütçe ayrılmayacak.