Galatasaray Buttner'i istiyor

Galatasaray, geçen sezon Anderlecht’te kiralık olarak oynayan Dinamo Moskovalı sol bek Buttner'i transfer etmek istiyor.

1

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, geçen gün “Görüşmelerimiz sürüyor. Transferleri yakında açıklayacağız” demişti. Bu isimlerden birisinin de geçen sezonun 2. yarısında Anderlecht’te kiralık oynayan, Dinamo Moskova’nın sol beki Alexander Büttner olduğu belirtildi.

Teknik Direktör Jan olde Riekerink’in, 27 yaşındaki vatandaşının transferine onay verdiği vemutlaka alınması gerektiğini belirttiği öğrenildi. Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, Ruslardan randevu talep etti.

1.5 MİLYON EURO ÖNERECEKLER

Dinamo Moskova’nın, Hollandalı futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle satmaktan yana olduğu biliniyor. Bunu koz olarak kullanacak olan Galatasaray yönetimi 1.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önerecek. Alexander Büttner’e de 3 yıllık bir sözleşme ve yine 1.5 milyon Euro teklif edilecek. Görüşmelerin birkaç gün içinde başlaması bekleniyor. Hollandalı futbolcu, geçen sezon Anderlecht’te 14 karşılaşmada forma giymişti

(Sözcü)