Fenerbahçe'den mini Messi bombası...

Kanarya, Karadağ maçında paylayan Emre Mor'a bir hafta önce teklif yaptı.

1

Menajer Muzzi Özcan ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler gizli bir operasyon yürütürken Karadağ maçında da da oyuncuyu izledi. Emre yeşil ışık yakarken iş Danimarka kulübü Nordsjaelland'ın belirleyeceği bonservise kaldı. 

Bahri Çiftçi - Özel Haber

KARADAĞ maçında 45 dakika futbol resitali sunan ve Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Emre Mor için F.Bahçe'nin bir hafta önce transfer girişimlerini başlatığı ortaya çıktı. Yeni sezonda gençleştirme operasyonu yapacak olan Kanarya, bir kanat oyuncusu arayışlarına başlarken Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor için ilk görüşmeleri yaptı. 18 yaşındaki yıldız oyuncuyu takibe alan Kanarya, 2019'a dek sözleşmesi olan genç oyuncunun durumunu sordu ve bonservis fiyatını incelemeye aldı.

ANTALYA'DA YAKIN TAKİP

Fatih Terim tarafından milli takıma çağrılan Emre Mor, Antalya'da oynana Karadağ maçında ikinci yarıda forma giyerken menajeri Muzzi Özcan da tribündeydi. F.Bahçe'nin de temsilcilerini Antalya Arena'ya gönderdiği öğrenilirken genç yıldız ile ilgili son durumu gözlemledikleri belirtildi. Türk vatandaşı olan ve A Milli Takım'ı tercih eden Emre'yi F.Bahçe hem kanatta hem de forvet arkasında kullanmak istiyor.

FİNALLERDEN ÖNCE BİTSİN   

F.Bahçe yönetimi Muzzi Özcan'a Emre Mor'u sorarken girişimler devam ediyor. Danimarka kulübünün 5 milyon eurodan aşağıya satmaıy düşünmediği oyuncuya geçtiğimiz hafta B.Dortmund'un talip olduğu gündeme getirilmişti. Ancak Muzzi Özcan bu teklifi yalanlamıştı. Gizli operasyon yürüten F.Bahçe yönetimi, genç yıldızı Avrupa şampiyonası başlamadan bitirmenin hesaplarını yapıyor. Emre 23 kişilik kadroya giremezse hemen düğmeye basılacak.