Eto'o ile anlaşma sağlandı!

Beşiktaş, Samuel Eto'o ile anlaştı.

1

Beşiktaş, Kamerunlu golcü ile "2.5 milyon eurodan" iki yıllık anlaşmaya vardı. Resmi imza ise Antalyaspor ile bonservis sorununu çözmeye kaldı.

Eto'o bitti! Beşiktaş, Antalyaspor'un dünya yıldızı Samuel Eto'o ile her konuda anlaştı. Sözleşme iki yıllık. Siyah-Beyazlılar, Eto'o'ya yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Eto'o 20'den çok gol atarsa 500 bin euro bonus alacak. Kamerunlu ayrıca 30 maç üstü oynarsa bir 500 bin euro prime daha hak kazanacak. Eto'o ile anlaşan Beşiktaş, Antalyaspor ile bonservis pazarlığına da başlıyor. Eto'o konusunda dün baş döndürücü bir trafik yaşandı. 35 yaşındaki oyuncu, bel ağrısı nedeniyle Antalyaspor'un Topuk Yaylası'nda yaptığı kampta antrenmana çıkmadı. 

BEL AĞRISI ÇIKTI!

Kamptan ayrılan Kamerunlu, sağlık kontrolü için Antalya'ya gitti. MR'ı çekilen ve tedavi süreci başlatılan Eto'o'nun bu sırada Beşiktaş ile görüşüp anlaştığı öne sürüldü. Şenol Güneş, yönetimden Eto'o dışında bir forvet daha alınmasını istiyor.

PARA ARTI PEKTEMEK

Beşiktaş yönetimi, Antalyaspor'a Eto'o'nun bonservisine karşılık takas önerecek. Siyah-Beyazlılar, Mustafa Pektemek'in yanı sıra belli bir miktar bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Antalyaspor, Kartal'ın teklifini kabul ederse, Samuel Eto'o birkaç gün içinde resmen Kartal olacak.