Erdal Torunoğulları: 'Gomez şampiyonluğa odaklanmış durumda'

Beşiktaş’ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mario Gomez’in şampiyonluğa odaklandığını söyledi.

1

Beşiktaş’ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Alman basınına verdiği özel röportajda kariyerinin en huzurlu günlerini siyah-beyazlı takımda geçirdiğini dile getiren Mario Gomez’in şampiyonluğa odaklandığını söyledi.

Gomez’in çok mutlu ve formda olduğunu kaydeden Torunoğulları, “Oyuncularımız için ortaya atılan transfer iddialarını manidar buluyoruz. Biz elimizdeki iyi oyuncuları neden bırakalım? Ayrıca tüm takım ve yönetim olarak tamamen şampiyonluğa odaklandık. Aynı şekilde Gomez de bu hedefe kilitlenmiş durumda. Kendisi bizimle geleceği konusunda en ufak bir görüşme bile yapmadı” dedi.

Erdal Torunoğulları yeni sezon transfer döneminde yine nokta atışlar yapmak istediklerini de belirterek, “Bizim için kadro istikrarı çok önemli. Bu kadroyu birkaç transferle güçlendirmek daha doğru bir hamle olur. Şu an transfer görüşmeleri yapacak durumda değiliz. Hedefimiz transfer değil, şampiyonluk” diye konuştu.

Haftanın kazananı

Almanya Milli Takımı’na golle dönen Mario Gomez, ülkesinde haftanın en şanslı futbolcusu seçildi. Milli takımla ilgili yapılan değerlendirmede, Gomez’in başarısı öne çıkarıldı. Haftanın en şanslı 5 futbolcusu arasında birinci sırada gösterilen tecrübeli oyuncu için, “Beşiktaş’ın yıldızı sadece İngiltere’ye gol attı ama genele bakıldığında çok iyi iş çıkardı. Çok şık bir kafa golü kaydetti. Form durumu ve fiziksel açıdan çok iyi bir duruma gelen Gomez, Joachim Löw’ün ilk tercihi olmaya çok yakın” yorumu yapıldı.