Elvir Boliç: 40-50 sene de geçse unutulmaz!

Elvir Boliç, 1996'da Manchester United'a attığı golü anlattı.

1

1996 yılında Old Trafford'da attığı golle tarihi golle Manchester United'ın evindeki yenilmezliğini tarihe gömen golü atan Elvir Boliç, Lig Radyo'da Yetkin Etkin'e konuştu...

1-0'lık galibiyetin mimarı, attığı o golü anlattı, grubu da yorumladı:

Bir futbolcunun çok istediği bir olay. Bizim haberimiz yoktu, Manchester'ın o kadar senedir yenilmediği hakkında. Maçtan önce düşünmediğimiz bir şeydi, oldu. Böyle bir olay olduğunu maçtan sonra öğrendik. Güzel bir olaydı. En güzel olay Fenerbahçe'nin bunu yapması. Tarihte kalan bir şey. Ancak bir 40-50 sene yenilmeyecek, ondan sonra böyle bir galibiyet alabileceksin. Bizden sonra birkaç takım yendi Manchester United'ı ama ilki bize nasip olmuştu.

SEN NEREDEN ÇIKTIN!

Schmeichel genelde öne çıkardı zaten. Her yeri kapatırdı. Ama hiç müdahalesi olamadı. O ara ben milli takımda da 2 tane gol attım ona Bosna formasıyla. O maçtan sonra hatta bana döndü, "Sen nereden çıktın" dedi.

İLGİNÇ BİR GRUP

Manchester United ile eşleşmek ilginç olmuş. Yeniden o maçlar konuşulacaktır. Feyenoord da önemli takım. Fenerbahçe'nin bu grupta önemli bir başarı kazanıp çıkacağına inanıyorum. Başaracaklar.