Daniel Agger kapışması!

Fenerbahçe ile Beşiktaş bu kez de Danimarkalı stoper için düelloya tutuştu

Sarı-Lacivertliler, Kjaer'in kankasını kasım ayından beri takipte. Hatta dizindeki sorun nedeniyle bir ara vazgeçme noktasına geldi. Ama tüm şüpheler giderildi.

F.BAHÇE ile Beşiktaş arasında Daniel Agger için transfer kapışması yaşanacak. Beşiktaş İletişim Komitesi Başkanı Metin Albayrak, Danimarka'nın Brondby takımında forma giyen Agger'i transfer etmek istediklerini açıkladı. F.Bahçe de Kjaer'in milli takımından arkadaşı olan Agger'i kasım ayından beri sürekli takip ediyor. 

STEFFENSEN İLE TEMASTA

32 yaşındaki savunmacının dizinde o dönemde küçük bir problem vardı. Şüpheye düşen F.Bahçe yönetimi, transferden vazgeçme noktasına geldi. Şüpheleri ortadan kaldıracak bilgilere ulaşıldı ve Daniel Agger'in transfer edilmesine karar verildi. Menajeri Per Steffensen ile temasa geçildi. Kjaer ile genç milli takımdan beri birlikte oynayan Agger'in F.Bahçe'de sağlam bir ikili oluşturması için düğmeye basıldı. 

BU HAFTA ÜÇ MAÇI VAR!..

Agger'in Brondby ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. 1 Temmuz'da istediği kulübe imza atma hakkı var. Rafael Benitez'in de Newcastle'a istediği Agger, bugün Brondby formasıyla Viborg'a karşı sahaya çıkacak. 26 Mayıs'ta Hobro ve 29 Mayıs'ta Sonderjysk maçlarıyla da Brondby macerasını tamamlayacak.