Beşiktaş'ı Kiev'de hava şartları da zorlayacak

Ukrayna'nın başkentinde salı günü kar yağışı var. Hava sıcaklığı ise Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının olduğu akşam saatlerinde -5 ila -7 arasında olacak.

Beşiktaş salı günü Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçına çıkıyor. Siyah-beyazlıların gruptan çıkıp çıkmayacaklarını belirleyecek karşılaşma Ukrayna deplasmanında Dinamo Kiev ile oynanacak.

Mavi-beyazlı ekip her ne kadar matematiksel olarak şansını yitirmiş olsa da, gerek teknik direktör Rebrov, gerekse futbolcular verdikleri beyanatlarda, rakiplerinin karşısına galibiyet için çıkacaklarını söylüyorlar.

Kolay bir maç olmayacağı belli olan Kiev deplasmanında rakibin kendisi kadar zorlu hava şartları da Kara Kartal'ı etkileyecek. Ukrayna Meteoroloji Merkezi'nin verilerine göre salı günü kentte gün boyu kar yağışı olacak.

Gündüz saatlerinde 0 ila -2 derece arasında olacak hava sıcaklığı gece ise daha da düşecek. Akşam saatlerindeki hava sıcaklığının -5 ila -7 arasında olacağı öngörülüyor. Yine maç saatinde güney batı yönünden esecek 7-12 şiddetinde rüzgar bekleniyor.

Skorer