Beşiktaş'a Mario Gomez darbesi!

Paralel ihanet çetesi yüzünden kral da kaçtı. Alman futbolcu, ayrılık kararını sosyal medyadan ''Üzerine çok düşünmem gereken, zor bir karardı. Son birkaç günde korkunç olaylar yaşandı. Umarım anlarsınız'' diye duyurdu.

1

Beşiktaş, dün Mario Gomez için Fiorentina'yla masaya oturmaya planı yaparken, kötü haber golcü oyuncudan geldi. Paralel ihanet çetesinin Türkiye'de yaptığı darbe girişimi yüzünden Kartal, geçen sezon şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan kralını da kaybetti. Euro 2016 sonrası Beşiktaş'la görüşeceğini ve kalma konusunda istekli olduğunu vurgulayan Gomez, ihanet çetesinin girişimi sonrası fikrini değiştirdi. Alman oyuncu çok düşündüğünü ve zor bir karar aldığını belirterek, Facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı: "Üzerinde çok düşünmem gereken zor bir karardı. Bu eşsiz stattaki harika taraftarların önünde bu büyük kulüp için oynamayacağım.

BELKİ BİR GÜN YİNE GÖRÜŞÜRÜZ

Bu benim için çok ağır bir karar. Bunun sebebi kesinlikle politik bir durumdur. Kararı almamda sportif ya da başka bir sebep yok. Son birkaç günde korkunç olaylar yaşandı. Umarım anlarsınız. Kulübe, taraftarlara, ailemle olan insanlara ve harika zaman geçirdiklerime kucak dolusu teşekkürler. Şampiyonlukla biten harika bir yıldı. Umarım bu politik durum barışçıl bir şekilde yakında çözülür. Ondan sonra Beşiktaş'ta oynamak en büyük dileğim olur. Kulüp ve ülke geçen yılda yüreğime yakın büyüdü. Umarım sizi yakında tekrar görürüm."

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Beşiktaş, Gomez'in ayrılığının ardından resmi siteden "Beşiktaşımıza şampiyonluk yolunda büyük katkıda bulunan Mario Gomez'e verdiği hizmetten dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" diye teşekkür etti.