Beşiktaş UEFA maçı şifresiz mi kaçta hangi kanalda?

Vodafone Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21:00'de başlayacak ve İngiliz hakem Michael Oliver tarafından yönetilecek. Olimpiakos Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beşiktaş-Olympiakos rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu 2.maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile kendi sahasında karşılaşacak. ?Beşiktaş - Olympiakos rövanş maçı 16 Mart'ta Vodafone Arena'da oynanacak. Maç saat 21.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

MUHTEMEL 11:

Fabricio - Gökhan Gönül - Mitrovic (Marcelo) - Tosic - Adriano - Atiba - Oğuzhan - Quaresma - Talisca - Cenk (Babel) ve Aboubakar

BEŞİKTAŞ-OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN? 

Beşiktaş - Olympiakos rövanş maçı 16 Mart'ta Vodafone Arena'da oynanacak. Maç saat 21.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz yayınlanacak

Yarın akşam Vodafone Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21:00'de başlayacak ve İngiliz hakem Michael Oliver tarafından yönetilecek.

Bir hafta önce Pire Karaiskakis Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmadan 1-1'lik skorla dönerek rövanş için avantaj elde eden Beşiktaş, İstanbul'da da galip gelerek çeyrek finale kalmak istiyor. Avrupa Kupalarında daha önce 2 kez çeyrek final oynana Siyah Beyazlılar Olympiakos engelini de geçerek Avrupa'daki ilerleyişine devam etmek amacında.