Avrupa devleri 18 yaşındaki Türk yıldızın peşinde

Alman ekibi Wolfsburg'un U19 takımında oynayan ve Türk Milli Takımı'nı seçen 18 yaşındaki Murat Sağlam, performansıyla dikkat çekti.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'in forma giydiği Wolfsburg'un U19 Takımında forma giyen Türk oyuncu Murat Sağlam, bu sezon gösterdiği performansla Alman kulübünün en çok konuşulan ismi oldu.

3 TAKIM PEŞİNDE

Bu sezon Wolfsburg U19 formasıyla 11 maçta 2 gol, 5 asistlik performans gösteren 18 yaşındaki Murat Sağlam, İngiltere ve Hollanda'nın dev kulüpleri tarafından izlemeye alındı. Uzun süredir maçları yakından takip edilen Murat için Tottenham ve West Ham United devreye girerken, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven de genç oyuncuyla yakından ilgileniyor.

"TOTTENHAM ÇOK YAKINDAN İLGİLENİYOR"

Murat Sağlam'ın menajerliğini, aynı zamanda Emre Mor'un menajeri olan Muzzi Özcan yapıyor. Özcan, genç Murat ile ilgili transfer gelişmelerini doğrularken, "Murat oldukça yetenekli bir oyuncu. Modern bir ofansif orta saha. Özellikle Tottenham çok yakından ilgileniyor. Şimdilik bunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

U19'LA 3 MAÇA ÇIKTI

Milli Takım tercihini de Türkiye'den yana kullanan Murat Sağlam, U19 Milli Takımı ile bugüne kadar 3 maça çıktı.

18 yaşındaki Murat, özellikleri itibariyle Emre Mor'a çok benziyor. O da Emre gibi her iki kanatta görev yapabiliyor. Yüksek top tekniğiyle dikkat çeken Murat'ın bir başka önemli özelliği ise çabukluğu...