Arda Turan o sözlerle Fatih Terim'e mesaj mı verdi?

Fatih Terim tarafından Milli Takım kadrosuna davet edilmeyen Arda Turan'ın, Aliya İzzetbegoviç'i anmak için sosyal medyadan paylaştığı sözler, tecrübeli hocaya mesaj olarak algılandı.

1

Fatih Terim ile EURO 2016'da yaşadığı prim krizi sonrası A Milli Takım kadrosuna davet edilmeyen Barcelona'nın yıldızı Arda Turan çok önemli bir paylaşımda bulundu. Arda, 19 Ekim 2003'te hayata gözlerini yuman Bosna Hersek devletinin ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in ölüm yıldönümü nedeniyle yaptığı paylaşımda, yine İzzetbegoviç'in sarfettiği önemli bir sözü paylaştı.

Arda, İzzetbegoviç'in yıllar önce söylediği şu sözleri aktardı: "Biz kin gütmeyeceğiz ama asla yapılanları unutmayacağız. Ve her şey bittiğinde hatırlatacağımız şey düşmanlarımızın sözleri değil dostlarımızın sessizliği olacaktır. Biz ölüyoruz ama onlar da kazanmıyorlar."

Arda, bu mesajın ardından, "Allah rahmet eylesin. Saygıyla..." notunu da paylaştı.

Burak, Selçuk, Gökhan...

Yıldız futbolcunun bu paylaşımının Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e verilmiş bir mesaj olup olmadığı şimdilik merak konusu. Bilindiği üzere Terim; Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Hırvatistan, Ukrayna ve İzlanda maçlarının kadrosuna Arda Turan'ı davet etmemiş, ayrıca Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'e de aynı maçlarda davette bulunmamıştı.

Kasımda Kosova maçına alınacak mı?

A Milli Futbol Takımımız'ın 12 Kasım'da Kosova ile Antalya'da oynayacağı maça Arda Turan ya da Fatih Terim ile sorun yaşadığı iddia edilen diğer oyuncuların davet edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Fanatik