Ahmet Nur Çebi, Kiev maçını değerlendirdi

''Özellikle hava şartlarının zor olacağı bu maçtan galip gelerek kendi göbeğimizi kesmek gibi bir amaçla Kiev'e gidiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Gruptan çıkacağız.''

1

KENAN KARCI - ÖZEL HABER

Beşiktaş, F.Bahçe derbisini unutup, Kiev'le Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı tarihi mücadeleye kilitlendi. Devler Ligi'nde gruptan çıkmaya ilk kez bu kadar yaklaşan Siyah-Beyazlılar için bu karşılaşma hem maddi hem de manevi açıdan büyük önem taşıyor. Kartal, bu zor mücadeleden istediği sonucu alıp, gruptan çıkarsa kulübün mali hedeflerine ulaşması açısından da önemli bir kazanç sağlanacak. Camianın sportif başarıyla kazanacağı motivasyonun değeri ise parayla ölçülmeyecek kadar büyük. İşte bu yüzden Siyah-Beyazlılar bu mücadele için adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Öyle ki yöneticiler, F.Bahçe maçıyla ilgili tek kelime bile konuşmak istemiyorlar. Gündemi değiştirecek ve oyuncuların motivasyonunu etkileyecek her şeyden uzak duruyorlar.

TEK HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK

Beşiktaş'a bu maçta 1 puan da yetebilir. Ancak Kartal, diğer ihtimalleri hesaba katmadan kazanarak istediğini elde etmeyi planlıyor. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de maçla ilgili düşüncelerini gazetemize şöyle açıkladı: "Büyük bir derbinin arkasından Kiev gibi zorlu bir rakiple kolay maç olmayacak. Özellikle hava şartlarının da zor olacağı bu maçtan galip gelerek kendi göbeğimizi kesmek gibi bir inançla oraya gidiyoruz. Amaç gruptan çıkmak. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz."