5 milyona samuray

Japonlar, Podolski'nin bonservisine 5 milyon euro teklif etti. Aslan ise 7 milyonda kararlı. Poldi'nin gitmek istemesi pazarlık gücünü zayıflattı.

1

Son Samuray Lukas Podolski... Cim Bom'un Alman oyuncusu, Vissel Kobe'ye transfer oluyor. Menajeri Nassim Touihri, Podolski'nin transferini bitirmek için bugün Galatasaraylı yöneticilerle son kez masaya oturacak.

MONICA'NIN İNADI

Kobe, Podolski'nin bonservisi için 5 milyon euro ödemeye hazır. Sarı-kırmızılı yönetim ise 7 milyon euro istiyor. Galatasaray'ın planlarını ise Panzer'in eşi bozuyor. Türkiye'den ayrılan ve Lukas'a da baskı yapan Monica yüzünden Cim Bom 2 milyon euroluk kazançtan olacak. Monica'nın tutumu nedeniyle Lukas da Galatasaray'dan ayrılmak istediği için Sarı-kırmızılı yöneticilerin Vissel Kobe'ye karşı pazarlık gücü zayıflıyor.

11.8 MİLYON İÇİN

Podolski'nin kararı transferde belirleyici olurken, Sarı-kırmızılı yönetim, ayrılığa 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında onay vermek zorunda kalabilir. Yine de Podolski'nin gidişi, Galatasaray'ın operasyon gücünü artıracak. 5 milyon euroluk bonservis bedeli kasaya girerken, Lukas'ın  bu sezondan 1.5, gelecek sezondan 3 ve 2018-19 sezonundan 2.3 olmak üzere toplam 6.8 milyon euroluk alacağı da cepte kalacak. Aslan, 11.8 milyon euroya çıkan Podolski bütçesi ile 31 Ocak'a kadar transfer yapabilecek.