4-3-3'ün ilacı Jeremain Lens

4-3-3 sisteminden vazgeçmeyen Hollandalı hoca, Jeremain Lens'i talep edecek. Aziz Yıldırım'ın bu isteğe olumlu bakması bekleniyor.

1

Sezona şok Başakşehir mağlubiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat, karşılaşma sonrası "Başkan ile transfer konusunda görüşeceğiz" diyerek takımın yetersiz olduğunu vurguladı. Başkan Aziz Yıldırım ile Dick Advocaat arasındaki "transfer zirvesi" bugün gerçekleşecek...

4-3-3'ten vazgeçmeyecek olan Hollandalı teknik adam, kanatta oynatacağı oyuncunun skora katkı yapmasını istiyor. Bu yüzden Dick Advocaat, Başkan Aziz Yıldırım'dan Jeremain Lens'in alınmasını isteyecek. Finansal Fair-Play nedeniyle bonservis ödemek istemeyen Yıldırım'ın hocanın bu isteğine olumlu yaklaşacağı öğrenildi. Başkan, Hollandalı yıldızın kiralık olarak alınabileceğini ifade edecek.

RAKİP İSE KARTAL!

28 yaşındaki oyuncu için Sunderland'e kiralık formülü sunulacak. Lens transferindeki en büyük rakip ise Beşiktaş... Jose Sosa'yı Milan'a göndererek, kasasını dolduran Kartal, Hollandalı oyuncuyu bonservisiyle almak istiyor. Fenerbahçeli yöneticiler, 28 yaşındaki yıldızı Dick Advocaat kozuyla ikna edeceklerini düşünüyorlar.