Bağışıklığı güçlendiren kış meyveleri

Soğuk havaların getirdiği ile birleşen koronavirüs salgınından korunmak için bağışıklığı güçlendirmek çok önemli. Bu noktada kış mevsiminin vitamin deposu meyveleri devreye giriyor ve hem bağışıklığımızı güçlendiriyor hemde vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminleri almasını sağlayarak direncini arttırıyor.

Armut: Sulu ve tatlı bir meyve olan armut yemeklerden önce tüketilmelidir. Zengin karoten içeriği nedeniyle sarı, yeşil renge sahiptir. A, B1,B2,B3,B6 ve C vitamininden zengindir. Kabuklu olarak tüketilmesi, bağırsak sağlığı açısından çok faydalıdır. Kabızlığı tedavi etmek için sık sık tüketilebilir. Kandaki üre asidi ve üre tuzlarını dışarı atarak böbreklerin düzenli çalışmasını sağlar.

POPÜLER HABERLER
YENİ HABERLER