50.000 TL'den başlıyor: Kapış kapış gidiyor! İkinci el otomobil alacaklar dikkat

İkinci el otomobil modelleri, sıfır araba fiyatlarındaki artış sonrasında pek çok vatandaşın ilgisini daha fazla çekebiliyor. Ayrıca bu noktada icra müdürlükleri de Fiat ve Hyundai gibi markaların ikinci el otomobil modellerini açık artırma sistemi ile satışa çıkartabiliyor. İşte 50.000 TL'den başlayan ve kaçıranın adeta pişman olduğu o arabalar…

Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş ikinci el otomobil modellerine yöneldi. Ayrıca bu noktada icra müdürlükleri tarafından satışa çıkartılan Fiat ve Hyundai gibi markaların ikinci el otomobil modelleri de dikkat çekici olabiliyor.


50.000 TL'DEN BAŞLAYAN İKİNCİ EL OTOMOBİLLER

İcra müdürlükleri tarafından piyasaya kıyasla uygun fiyattan satışa çıkartılan ikinci el otomobil modelleri, açık artırma sistemi ile ihaleye dahil ediliyor. Bazıları az hasarlı ve bazıları hasarsız olan ikinci el otomobil modellerine adeta teklif yağıyor. Kullanılmayacak durumdaki bazı ikinci el otomobil modelleri de yedek parça için satın alınabiliyor. Bu nedenle söz konusu ikinci el otomobillere yeni araba alacakların dikkat etmeleri tavsiye ediliyor.


İşte 50.000 TL'den başlayan ve adeta kapış kapış giden ikinci el otomobil modelleri...

POPÜLER HABERLER
YENİ HABERLER