Çeyrek altın ne kadar oldu? 2 Kasım 2015

Altın çakıldı! Altın fiyatları seçim sonuçlarının belli olmasının ardından hızlı bir düşüş yaşadı. Altın fiyatı hafatanın ilk gününe düşüşle başladı. Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram fiyatı 106 lira ya geriledi. Cumhuriyet altını satış fiyatı ise 718 lira lira olarak belirlendi. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Altın kaç lira oldu? İşte altın fiyatları son durum!

Altın seçimlerin ardından güne sert bir düşüşle başladı. Altın fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Kasım 2015 altın fiyatları son durum!

Altın seçim sonuçlarının belli olmasının ardından sert bir düşüşle güne başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz haftaya kadar yükselmeye devam ediyordu. Altın fiyatı bu haftaki dalgalı seyrini geçen haftaya göre 10 lira daha aşağıdan ilerletmeye başladı. Uzmanlar altın fiyatındaki dalgalanmanın seçimden sonra yerini yükselişe bırakacağını tahmin ediyorlardı. Ancak beklendiği gibi olmadı. Seçim sonuçlarına altının ilk tepkisi sert bir düşüş oldu.

Peki altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Kasım 2015 güncel altın fiyatları! 

Çeyrek altın alış fiyatı 163 lira, satış fiyatı ise 167 lira oldu.

Yarım altın alış fiyatı 327 lira, satış fiyatı 335 lira olarak işlem gördü.

Tam altın alış fiyatı 654 lira, satış fiyatı 668 lira olarak belirlendi.

Cumhuriyet altını alış fiyatı 707 lira, satış fiyatı 718 lira oldu.